Моторът е големия брат на мотоциклета и тях ги ремонтирам без проблем Ремонтирането на този скутер е едно предизвикателство Ремонтирането на това АТВ не е лека работа Ето и едно друго АТВ но ремонтът не олеква АТВ-та са страст на много мотористи и състезатели но ремонтът не олеква Стари или нови моторите спазват един и същт принцип

новини

Новини


Това ще станат новини

Сезонно обслужване на моторите и скутерите

Както знаете всяка една машина за да бъде правилно експлоатирана се нуждае от обслужване или с други думи казано от смяна на консумативите, без които тя няма да работи по-провилния начин и най-вероятно ще дефектира след време. За да се избегнат тези дефекти ние предлагаме пълно обслужване на мотора, скутера или АТВ-то Ви.


Частични ремонти на пластмасата на мотоциклетите

Трябва да бъдете на ясно драги читатели, че едни от най-скъпите части на моторите, скутерите и АТВ-та са именно пластмасовите спойлери, ленти, огледала и т.н.т. Досещате се, че при каране на двуколестна машина паданията са част от ежедневието на всеки моторист. Съответно тези пластмасови части от мотора могат да се считат за чист консуматив. Имаме изработена схема за по-затруднените в плащането ни клиенти, като извършваме подлепване на счупените пластмасови части.